Linve lyhyesti

Linlon veneilijät ry (Linve) on perustettu 1988 ja rekisteröity 1990. Se kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Purjehdus ja Veneilyliittoon, ja Navigaatioliittoon.

Linven toiminta-ajatus on edistää turvallista ja antoisaa veneilyharrastusta Kirkkonummella. Yhteistyössä kunnan ja satamayhdistys Linlo Marinan kanssa kehitetään Linlon satamaa ja Kirkkonummen merialueiden virkistyskäyttömahdollisuuksia. Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön jäsenten henkilökohtaisten mahdollisuuksien ja innostuksen puitteissa.

Vuosittaisia tapahtumia ovat kesän alussa järjestettävät veneilykauden avajaiset ja syksyinen viikonloppuretki lähisaaristoon. Seura järjestää juhannusta edeltävänä viikonloppuna Träskö Runt matkapurjehduskilpailun. Lisäksi muita tapahtumia järjestetään jäsenten innostuksen mukaan.

Koulutetut seuran katsastajat suorittavat kaikille veneille runko- ja vuosikatsastuksia.

Työkaluja on jäsenten lainattavissa veneiden kunnostukseen(mm.painepesuri, pölynimuri, hiomakone, porakone, kiillotuskone, öljypumppu).Työkaluvarastoon saa avaimia panttia vastaan Ari-Pekka Österman (044-3052340).